Slovensko English Deutsch
Kontakt 0590 74 061 Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

TERA-VIZIJA d.o.o.

TERA-VIZIJA d.o.o.
KontaktTERA-VIZIJA d.o.o.
Vinogradniška cesta 29
2312 Orehova vas
Kontakt040/581-222, 051/305-912
Kontakt0599/200-97
Kontakttera.vizija@siol.net
Kontakt www.tera-vizija.net
Davčna št.:SI49760564
Direktor:BRIGITA KOVAČEC

 

TERA-VIZIJA d.o.o.

Nudimo kakovostne računovodske in knjigovodske storitve.

 

 

O podjetju

 

Smo podjetje, ki je ustanovljeno leta 2003.  Prej smo se na tržišču uveljavljali kot samostojni podjetniki, od leta 2003 pa smo se preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo.

Naši tri glavne dejavnosti so računovodske in knjigovodske storitve, davčno, podjetniško in poslovno svetovanje, druga dejavnost je polaganje naravnega kamna, keramike ter manjša gradbena dela, ter tretja opravljanje ADR prevozov. V podjetju so trenutno zaposlene 4 osebe.

 

 

Naše storitve

 

Opravljamo popolnoma vse računovodske in knjigovodske storitve za vse oblike gospodarskih družb ter samostojne podjetnike.

Pomagamo pri sami otvoritvi družbe oz. podjetnika, urejanje notarskih zapisov, urejanje registracije, nadalje. vodenje poslovnih knjig, knjiženje prejetih in izdanih računov, knjiženje banke, plačil, vodenje davčne knjige, knjigo izdanih in knjigo prejetih računov, obračun davka na dodano vrednost, vodenje registra osnovnih sredstev, obračun potnih nalogov, obračun plač, obračun prispevkov za zasebnike, oddaja dohodnine, oddaja M4/M8 obrazcev, statistično poročanje, izdelava zaključnih računov, davčnih obračunov, urejanje kreditov, kontaktiranje z davčnimi organi, Zavodom za zaposlovanje, Zavodom za zdravstveno zavarovanje, Zavodom za pokojninsko in invalidsko zavarovanje, urejanje kadrovskih zadev, sestavljanje poročil Banki Slovenije itd.

Smo zelo fleksibilni, dostopni, učinkoviti, trudimo se biti čimbolj natančni, prilagodljivi, z nami stranka reši marsikateri problem hitreje in lažje, spremljamo tekočo zakonodajo, svetujemo na področju zakonodaje in stranko vodimo skoz cel proces poslovanja. Smo cenovno ugodni.

Trudimo se, da so stranke z nami zadovoljne in da smo za njih prvi partner.

 

 

NOVOST

 

Uvedba poenostavljene prisilne poravnave in večja vloga upnikov pri odločanju o povečanju dolžnikovega osnovnega kapitala s stvarnimi vložki dajeta insolventnim podjetjem nove možnosti za hitro in učinkovito prestrukturiranje.

Spremenjeni zakon o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju poleg tega določa tudi jasnejša pravila glede nastanka insolventnosti in omejuje vpliv organov insolventnega dolžnika na sprejemanje odločitev, ki izboljšujejo položaj upnikov, vključno z zaposlenimi.

V kolikor ste insolventni in želite sprožiti postopek poenostavljene prisilne poravnave, katera ni enaka navadni prisilni poravnavi, vam nudimo v našem podjetju tudi to možnost, da v zvezi z tem uredimo vse mi.

 

Gre za postopek, v katerem

 • upniki ne prijavljajo terjatev, zato tudi ni preizkusa terjatev;
 • sodišče ne imenuje upravitelja, upniški odbor se ne sestavi;
 • se dolžnik sam dogovarja z upniki o pogojih poplačila obveznosti;
 • so pravila glasovanja o poenostavljeni prisilni poravnavi drugačna kot pri redni prisilni poravnavi.

 

Tako vam z celotnim postopkom uredimo samo prijavo, poročilo o finančnem položaju in poslovanju dolžnika, načrt finančnega prestrukturiranja in uredimo izjavo v notarskem zapisu, da poročilo resnično in pošteno prikazuje vaš finančni položaj in poslovanje.

V kolikor ste zainteresirani za sledeči korak, predlagamo, da nas kontaktirate in se dogovorimo za skupen termin.

 

 

Davčno svetovanje

 

Direktorica podjetja Brigita Kovačec je tako v letu 2018 prejela tudi licenco za davčnega svetovalca katera se vodi pri Davčnem izobraževalnem inštitutu-DIZI pod številko DIZI 0102. Tako smo združeni v Sekcijo davčnih svetovalcev, v kateri s svojim delom in aktivnostmi prispevamo k razvoju davčno svetovalne stroke v Sloveniji.

Nudimo tudi celotno svetovanje na področju davčne zakonodaje.

Z obsežnim pristopom zmanjšujemo vaše davčne obveznosti na minimum. Vedno smo na tekočem s spreminjajočimi kompleksnimi pravili davčne zakonodaje. S strankami polno sodelujemo pri načrtovanju davčnih rešitev in jih pomagamo voditi po pravi poti do uspeha. Pri morebitni davčni kontroli smo v vašem imenu prisotni pri celotnem postopku. Trudimo se za najboljši izid, za vaše podjetje.


Našo celotno storitev dopolnjujemo z osebnim pristopom do vsakega poslovnega partnerja. Na željo poslovnega partnerja opravimo preventivni davčni pregled tudi ob začetku našega sodelovanja.


Pri svojem delu se zavestno držimo kodeksa poklicne etike davčnih svetovalcev , katerega namen je slediti enotnim pravilom delovanja in obnašanja davčnih svetovalcev sekcije.
S podpisom pristopne izjave davčni svetovalec sprejme kodeks poklicne etike kot princip ravnanja.

Poklic davčnega svetovanja se opravlja vestno in z vso odgovornostjo strokovnjaka s tega področja, pri tem pa se predvsem upoštevajo v nadaljevanju našteta osnovna poklicna načela: načelo neodvisnosti, načelo skrbnosti in vestnosti, načelo molčečnosti, odgovornost za napake, združljive in nezdružljive dejavnosti, oglaševanje in promocija opravljanja dejavnosti in kolegialnost.

 

 

Kaj vam še nudimo?

 

 • Celovite računovodske storitve (od A do Ž).
 • Celovite knjigovodske storitve.
 • Davčno in individualno svetovanje za vse stranke.
 • Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe, delovna dovoljenja).
 • Poslovno in individualno svetovanje.
 • Možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke.
 • Možnost izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke.
 • Strankam nudi pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, preoblikovanju, pripojitvi in razdelitvi podjetij.
 • Možnost elektronskega poslovanja.
 • Možnost elektronskega bančništva (plačevanje in izdajanje računov preko bančnih programov).

 

 

Sodelujemo predvsem z:

 

 • mikro, majhnimi privat podjetji (s.p.-ji, d.o.o.-ji),
 • društvi,
 • zasebnimi zavodi,
 • odvetniki,
 • notarji,
 • zdravniki,
 • ...

 

Delujemo na področju celotne Slovenije

 

Zakaj izbrati TERA-VIZIJA d.o.o. ?

 

Nudimo kakovostne računovodske in knjigovodske storitve.

 

 • Zaposlujemo strokoven kader
 • Znamo prisluhniti Vašim željam
 • Znamo se prilagajati Vašim potrebam

 

Spoznajte nas in videli boste, da smo vesel in prijazen teamZ nami boste mogoče marsikatero težavo lažje obvladali, kot bi jo doslej sami. Z veseljem pričakujemo Vaš klic.

 

Oglejte si tudi naše REFERENCE.

 

 

Kako do nas?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

040/581-222

051/305-912

0599/200-97

 

tera.vizija@siol.net

 

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali.

 

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke