Slovensko English Deutsch
Kontakt 0590 74 061 Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

URJA - JALEN IN PARTNERJI d.o.o.

URJA - JALEN IN PARTNERJI d.o.o.
KontaktURJA - JALEN IN PARTNERJI d.o.o.
Kranjska cesta 4
4240 RADOVLJICA
Kontakt051/322-850
Kontakt04/530-45-60
Kontaktinfo@urja.si
Kontakt www.urja.si
Davčna št.:SI37459767
Direktor:JALEN URBAN

 

URJA - JALEN IN PARTNERJI d.o.o.

KVALIETNO IN ZANESLJIVO ŽE OD LETA 1993.

 

 

O nas

 

Podjetje že od leta 2007 zagotavlja kvalitetne in ugodne računovodske storitve vsem tistim podjetnikom, ki želijo svoje poslovanje poenostaviti in pohitriti, seveda pa tudi tistim, ki so po zakonski dolžnosti zavezani k reviziji.

Ekipo sestavljamo štirje strokovnjaki, ki si v svoji karieri nismo pridobili le zlata vrednih izkušenj, temveč tudi nekatere licence in priznanja, med drugimi licenco Slovenskega inštituta za revizijo.

 

Želite izvedeti več?

 

 

 

STORITVE

 

Neprestano se trudimo svojim strankam zagotoviti kar najboljše možne računovodske storitve, zato imamo v svoji ponudbi široko paleto različnih storitev, ki koristijo najrazličnejšim podjetjem in posameznikom – od velikih gospodarskih družb, do samostojnih podjetnikov in drugih posameznikov. Naša ponudba obsega računovodske in revizijske storitve, poleg tega pa nudimo tudi finančno in davčno svetovanje za podjetja in posameznike.


Računovodske storitve so med našimi najpomembnejšimi in najpogostejšimi opravili, saj je podjetje brez računovodstva težko voditi. Stranke se na nas zanesejo predvsem pri osnovnih računovodskih opravilih, torej pri vodenju temeljnih poslovnih knjig, vodenju evidence stroškov in prihodkov, urejanju potrebne birokracije za davčne službe in podobno. Kot vsak dober računovodski servis bomo tudi mi poskrbeli za pravilno in dosledno obračunavanje in plačevanja davka na dodano vrednost in za vse druge vsakdanje obveznosti poslovnega subjekta. Seveda pa brez težav opravimo tudi druge računovodske storitve, na primer pripravo posebnih poročil, vodenje in analizo različnih evidenc, izračun zamudnih obresti… Na razpolago smo vam za vse to, in še več – kontaktirajte nas, in predstavili vam bomo neobvezujočo ponudbo.

Finančno in davčno svetovanje nudimo vsem podjetjem in posameznikom, ki se znajdejo v zagati zaradi nejasnosti pri urejanju financ. Zlasti v začetni fazi po ustanovitvi podjetja je urejanje finančnih obveznosti lahko naporno in zamudno, zato za ta opravila poskrbimo mi. Gre za celovito svetovanje v najrazličnejših primerih, na katere naleti poslovni subjekt skozi leta poslovanja, zato se lahko na nas zanesete kadarkoli. Poskrbeli bomo za finančne nasvete in planiranje, za analizo trenutnega finančnega stanja in seveda za pripravo vseh potrebnih poslovno-finančnih listin. Davčno svetovanje našega računovodskega servisa pa bo podjetnikom pomagalo pri optimizaciji davčne bilance, poskrbeli bomo na primer za svetovanje pri uveljavljanju davčnih olajšav in pomagali pri davčnih zagatah pri nabavi ali prodaji. Tudi naše svetovanje obsega zelo široko področje, zato vsakemu interesentu svetujemo, da nas za natančnejšo ponudbo kontaktira, in pogovorili se bomo o vaših željah in potrebah.

Strokovno usposobljena ekipa omogoča nemoteno opravljanje vseh računovodskih storitev, zunanji sodelavci pa poskrbijo tudi za bolj specifične želje, na primer pomoč pri nabavi ali prodaji nepremičnin, ocenjevanju podjetij, reviziji… Ponudba naših storitev je tako odvisna od želja in potreb strank, prepričani pa smo, da bomo brez težav poskrbeli prav za vsakogar, ki se obrne na nas.

 

 

Kaj vam še nudimo?

 

 • Celovite računovodske storitve (od A do Ž)
 • Celovite knjigovodske storitve
 • Davčno in individualno svetovanje za vse stranke
 • Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe, delovna dovoljenja)
 • Poslovno in individualno svetovanje
 • Možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke
 • Možnost izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke
 • Pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, preoblikovanju, pripojitvi in razdelitvi podjetij
 • Možnost elektronskega poslovanja (Vasco)
 • Možnost elektronskega bančništva (plačevanje in izdajanje računov)

 

 

 

Sodelujemo predvsem z:

 

 • mikro, majhnimi privat podjetji (s.p.-ji, d.o.o.-ji)
 • društvi
 • zasebnimi zavodi
 • sindikati
 • odvetniki
 • notarji
 • zdravniki
 • ...

  

Vse svoje storitve vam nudimo na področju regije 04, v primeru elektronskega poslovanja pa tudi na področju celotne Sloveniji.

 

 

 

Zakaj izbrati URJA - JALEN IN PARTNERJI d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonski številki:

051/322-850

04/530-45-60

 

E-Mail naslov:

info@urja.si

 

V veselje nam bo sodelovati z vami.

 

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke