Slovensko English Deutsch
Kontakt 0590 74 061 Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

PRIMA RAČUNOVODSTVO d.o.o.

PRIMA RAČUNOVODSTVO d.o.o.
KontaktPRIMA RAČUNOVODSTVO d.o.o.
Spodnji trg 2A
4220 Škofja Loka
Kontakt041/866-668
Kontaktinfo@prima-racunovodstvo.si
Kontakt www.primaracunovodstvo.si
Davčna št.:SI18477739
Direktor:PRIJATELJ MATJAŽ

 

 

 

PRIMA RAČUNOVODSTVO d.o.o.

Želite tudi vi najboljšo računovodsko izkušnjo?

 

 

O nas

 

Smo izkušena ekipa strokovnjakov, ki rezultatom vašega poslovanja doda novo dimenzijo. Obvladamo strokovna in poslovna znanja, kar skupaj z izkušnjami iz različnih področij združujemo v ponudbo celovitih rešitev. Smo PRIMA ekipa z večletnimi izkušnjami s področja računovodstva, ki stremi k rednemu izobraževanju, najvišji kakovosti opravljenih storitev in najnaprednejšim tehnološkim trendom v računovodski dejavnosti. Smo mladi po srcu, a izkušenih in umirjenih misli.

 

Spoznajte več ...

 

 

Računovodske storitve

 

Prave računovodske informacije ob pravem času so ključnega pomena za vaše dobre poslovne odločitve in vodenje vašega podjetja. Vodenje podjetja s pravimi informacijami podjetju prinese višjo dodano vrednost in nadpovprečen uspeh. Z našimi računovodskimi storitvami nudimo učinkovito podporo vašemu poslovnemu odločanju, s katerim boste sprejeli prave odločitve za večjo rast in konkurenčnost vašega podjetja.

 

Spoznajte več ...

 

Ustanavljanje podjetja

 

Ustanovitev lastnega podjetja je eden izmed večjih korakov v življenju posameznika. Pravijo, da življenje potem dobi drugačen ritem, kar je razumljivo. Tukaj smo, da vam pri tem pomembnem koraku s svojimi izkušnjami, znanjem in koristnimi nasveti svetujemo in pomagamo, da bodo vaši začetki čim lažji, poslovanje pa čim bolj uspešno. 

 

Spoznajte več ...

 

Poslovni nasveti

 

Z dobrimi poslovnimi nasveti oplemenitimo vaše poslovanje! Smo pravi naslov za vaša vprašanja in za vse probleme/težave s katerimi se srečujete pri vašem poslovanju

 

Spoznajte več ...

 

Davčni nasveti

 

Smo strokovnjaki na področju davčnih predpisov – in smo računovodstvo, ki v sklopu zakonskih okvirov poišče optimalno postavitev decimalne vejice vaših poslovnih rezultatov, vaše davčne osnove in posledično višine vaše obdavčitve.

 

Spoznajte več ...

 

 

Priprava poročil

 

Nekatere informacije so ključne pri odločanju v pomembnih poslovnih odločitvah. Poskrbimo, da z redno dostavo poročil prejmete prave informacije ob pravem času in tako peljete svoje podjetniške ideje v pravo smer. Podjetju predstavljamo trdno oporo pri odločanju.

 

Spoznajte več ...

 

Elektronski dokumentni arhiv

 

Zavedamo se učinkovitosti uporabe najsodobnejših orodij za podporo poslovanju, sledimo tempu razvoja računovodstva, željam in potrebam svojih poslovnih partnerjev. Ponujamo vam sodoben način vodenja računovodstva v elektronski obliki.

 

Spoznajte več ...

 

Kadrovski izračuni

 

Ste se tudi vi že kdaj soočili z dilemo ali bi zaposlili dodatnega delavca ali bi za pomoč najeli zunanjega izvajalca? Redno delo, študentsko delo, pogodbeno delo ali pomoč upokojenega strokovnjaka z izkušnjami iz vaše dejavnosti? Bi ponudili delovno mesto za skrajšani delovni čas ali za polni?

 

Spoznajte več ...

 

Davčne blagajne

 

“Davčne blagajne” oziroma davčno potrjevanje računov je bilo uvedeno z namenom nadzora gotovinskega poslovanja in izvajanja dvojne kontrole izdaje računov – preko FURSa in preko kupcev. Prilagoditev poslovanja oziroma sama uvedba davčnega potrjevanja računov zahteva precejšnjo mero administrativne in informacijske pred-priprave. Tukaj smo, da vam pri teh postopkih pomagamo, da jih izvajate pravilno, saj so v nasprotnem primeru globe precejšen finančni zalogaj.

 

Spoznajte več ...

 

 

Brezplačni posvet

 

Nudimo vam BREZPLAČEN prvi računovodski posvet!

 

Gre za popolnoma brezplačen in neobvezujoč prvi računovodski posvet – krajši pogovor ob kavi z vašimi vprašanji na temo vašega poslovanja, prispevkov, davkov, zaposlovanja ter ostalih računovodskih vprašanj na katere (trenutno še) ne poznate odgovora.

 

 

Svoje storitve nudimo na področju regij 01 in 04.

 

Zakaj izbrati PRIMA RAČUNOVODSTVO d.o.o.?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

Telefonska št.: 041/866-668

E-mail naslov: info@prima-racunovodstvo.si

 

 

DOBRODOŠLI V NAŠ SVET ŠTEVILK.

 

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke