Slovensko English Deutsch
Kontakt 0590 74 061 Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

Studio 3B - knjigovodski servis Cvetka Bezenšek s.p.

Studio 3B - knjigovodski servis Cvetka Bezenšek s.p.
KontaktStudio 3B - knjigovodski servis Cvetka Bezenšek s.p.
Deržaničeva pot 18 (2341 LIMBUŠ), P.E. Limbuška cesta 17
2000 MARIBOR
Kontakt041/509-207
Kontakt02/420-01-37
Kontaktinfo@studio3b.si cvetka.bezensek@amis.net
Kontakt www.studio3b.si
Davčna št.:SI28665813
Direktor:BEZENŠEK CVETKA

 

računovodski servisi

Studio 3B - knjigovodski servis Cvetka Bezenšek s.p.

Računovodski servis kakršnega si želite.

 

 

O nas

 

Studio 3b je uveljavljen računovodski servis z dolgoletno, več kot 20-letno tradicijo. Že vrsto let kvalitetno opravljamo računovodske storitve in se prilagajamo trgu ter novostim. Računovodstvo opravljamo za manjše število strank, saj se le tako lahko poglobimo v poslovanje in vspostavimo osebni pristop z vsakim podjetnikom.

Z veseljem prisluhnemo vašim željam in verjamemo, da lahko prav vsakemu pripravimo ustrezno ponudbo. Zato je tudi cena naših storitev določena ob začetku poslovanja, tako da ste lahko brez skrbi zaradi dodatnih stroškov.

Smo dinamičen in prilagodljiv kolektiv, ki razume, kaj podjetja in posamezniki pričakujejo od računovodskega servisa. Velik poudarek dajemo davčnemu in finančnemu svetovanju in s tem pripomoremu k trajnostni uspešni rasti podjetja. Prehod k nam je enostaven, hiter in brez dodatnih stroškov.

Naše računovodsko najdete v Mariboru, na dostopni lokaciji blizu obvoznice. Računovodske in knjigovodske storitve pa nudimo strankam iz celotne Slovenije. Preberite si več o naših storitvah ali pa nam pošljite povpraševanje, na katerega vam bomo odgovorili v najkrajšen možnem času.

 

 

Vodenje glavne knjige

 

Temeljna poslovna knjiga sistematično prikazuje spremembe v stanju sredstev in obveznosti do virov, prihodke in odhodke. Transparentno vodenje glavne knjige je predpostavka za zdravo poslovanje podjetja. Vodenje glavne knjige se opravlja v primernih računovodskih programih, ki skrbijo za preglednost in varnost podatkov.

 


Evidentiranje saldakontov


Izraz, za katerega marsikateri novinec v podjetniškem svetu prvič sliši šele ob obisku računovodskega servisa,pomeni vodenje obveznosti in terjatev do kupcev in dobaviteljev. V praksi nam to med drugim pomaga pri pregledu plačanih in neplačanih faktur, pripravljanje UPN (plačilnih nalogov) in podobno.

 


DDV obračun


Vsako podjetje, ki postane davčni zavezanec (zagotovo postane, če posluje z več kot 50.000€ letnega prometa), je dolžan plačevati davek na dodano vrednost enkrat mesečno ali na četrtletje. V kolikor posameznik ali podjetje tega ne stori, finančna globa. Računovodski servis poskrbi, da DDV ni plačan po nepotrebnem ter da so plačila izvedena pravočasno ter javljena davčnim organom.

 


Obračun plače


Obračun plače je veliko več, kot nakazilo iz enega na drug transakcijski račun. Pri obračunu moramo upoštevati veliko podatkov, ki vplivajo na končni izračun. Pri plači moramo upoštevati osnovno neto plačo, posebnosti in nagrade določene v pogodni o zaposlitvi, dodatke za prevoz in malico. Računovodstvo mora v imenu podjetja pri vsakem posameznem izračunu plače upoštevati akontacijo dohodnine, plačilo prispevkom ter istočasno slediti hitrim zakonskim spremembam in določilom. Razen te vrste izplačil pa poznamo še avtorske in druge pogodbe, študentsko delo ...

 


Vodenje osnovnih sredstev


Vse oblike organizacij (podjetja, zavodi, društva, samostojni podjetniki ...) imajo v lasti ali najemu zemljišča, vozila, opremo - osnovna sredstva. Vsa osnovna sredstva se med dolgoročnim poslovanjem obrabijo in istrošijo. V računovodstvu se prav zaradi tega uporablja amortizacija sredstev, s katero vrednosti osnovnih sredstev priznavamo kot strošek poslovanja. Pravilno vodenje registra osnovnih sredstev ima tako vpliv na izkaz uspešnosti poslovanja, istočasno pa daje dejansko sliko o vašem podjetju.

 


Izdelava zaključnega računa (bilanca)


Zaključni račun (imenovan tudi bilanca stanja) je eden najpomembnejših, če ne prav najbolj pomemben indikator uspešnosti vsakega podjetja. Bilanca nam v aktivni (levi) strani prikaže stanje sredstev, na pasivni (desni) strani pa v enakem znesku obveznosti do virov sredstev. Bilanca stanja nam da bistvene informacije o stanju podjetja na določen dan (ponavadi je to na konec koledarskega leta).

 


Davčno svetovanje


Če želite uspešno voditi vaše podjetje, morate med drugim tudi poznati pravno zakonodajo. Ta se spreminja tako hitro, da je sami zaradi primarnega dela preprosto ne boste mogli dohajati. Računovodstvo vam pri tem svetuje in poskrbi, da dobite informacije, ki so lahko za uspeh ključnega pomena.

 

 

Nudimo vam tudi: 

 

  • Možnost izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke. 
  • Možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke.
  • Nudimo možnost elektronskega poslovanja (VASCO).
  • Nudimo možnost elektronskega bančništva (plačevanje in izdajanje računov preko vseh bančnih programov).

 

Cenik

 

 

Svoje storitve nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Obiščit tudi naš BLOG.

 

 

Zakaj izbrati Studio 3B - knjigovodski servis Cvetka Bezenšek s.p.

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

 

Poslujte bolje - Skupaj z vami gradimo uspeh.

 

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke