Slovensko English Deutsch
Kontakt 0590 74 061 Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

DOB INŽENIRING d.o.o.

DOB INŽENIRING d.o.o.
KontaktDOB INŽENIRING d.o.o.
Ljubljanska cesta 93
2310 SLOVENSKA BISTRICA
Kontakt059/045-740
Kontaktinfo@dob.si
Kontakt www.dob.si
Davčna št.:SI51669005
Direktor:DOBERŠEK BRANKO, DOBERŠEK RENATA

 

DOB INŽENIRING d.o.o.

SEDANJOST JE ŽE JUTRI PRETEKLOSTMI SMO ZAZRTI V PRIHODNOST

 


 

O nas

 

Podjetje DOB INŽENIRING smo leta 2004 ustanovili kot inženiring podjetje za izvajanje projektov iz področja načrtovanja in nadzora elektrifikacije javnih površin, zahtevnih infrastrukturnih objektov in izgradnje ali prestavitve transformatorskih postaj in električnih vodov. Razvojne potrebe in tržne priložnosti so nas spodbudile, da smo v zadnjih letih dejavnost razširili na področje poslovnih storitev za podjetja in podjetnike. Primarno je izvajanje storitev iz področja računovodstva, naša ponudba storitev pa je zaokrožena tudi s storitvami iz področja administrativnih, kadrovskih, pravnih, nepremičninskih in drugih področij, ki zadevajo poslovanje podjetja. Naša odlika je, da imamo izkušnje z vodenjem podjetij iz zasebnega sektorja, zato so naše rešitve praktične, uporabne in učinkovite.

V naših razvojnih usmeritvah bomo v prihodnosti dejavnost razširili na področje kemijsko tehnoloških rešitev in raziskav ter razvoja na področju biotehnologij.

DOB INŽENIRING vodita zakonca Renata in Branko DOBERŠEK iz Pragerskega.

 

Spoznajte več...

 

 

Želite izvedeti več?

 


 

RAČUNOVODSKE STORITVE

 

ORGANIZACIJA IN KNJIŽENJE POSLOVNE DOKUMENTACIJE – OBRAČUNI PLAČ – ZAKLJUČNI RAČUNI – DAVČNI OBRAČUNI – VLOGE ZA FINANCIRANJE – POROČILA IN STATISTIKA – VSE ZA D.O.O. IN S.P.

 

Računovodske storitve obsegajo področja zagotavljanja računovodske funkcije za podjetja in posameznike, ki opravljajo dejavnost, pa nimajo zaposlenih računovodij oz. organiziranega oddelka računovodstva. Naše podjetje zagotavlja računovodske storitve za različne organizacijske oblike: s.p., d.o.o., d.d., društva, zavodi. Storitve se izvajajo primarno v pisarni servisa, po dogovoru z naročnikom pa lahko tudi na lokaciji oz. v prostorih naročnika. S sodobno programsko podporo ima stranka možnost stalne elektronske povezave s servisom bodisi zaradi vpogleda v poslovne knjige ali izmenjave podatkov.

Na našem servisu poskrbimo za vaše poslovne knjige, poročila in komunikacijo z AJPES, FURS, ZPIZ, STATISTIČNIM URADOM, BANKO SLOVENIJE, CARINSKO UPRAVO ter BANKAMI.

Prihranite vaš čas za vašo dejavnost - po potrebi oz. na željo stranke vodimo celotni plačilni promet za naročnika naših storitev. Več strank POPOLNOMA ZAUPA v našo strokovnost, natančnost in diskretnost. Računovodske storitve se za stranke izvajajo na različnih nivojih obsega storitev, odvisno od potreb stranke. Smo fleksibilni in se prilagajamo željam naročnika storitev.

 

 

DAVČNO SVETOVANJE

 

OPTIMIZIRANJE VSEH DAVČNIH BREMEN – PREVENTIVNI DAVČNI PREGLEDI – DAVČNO PLANIRANJE – INFORMACIJE O DAVČNIH PREDPISIH IN UPORABA V VAŠI DEJAVNOSTI

 

Davki so stalnica v poslovnem svetu in generacije mislecev ter svetovalcev se ukvarjajo s tem kako jih optimizirati, da bi več ostalo v denarnici. In temu sledimo: optimiziramo in iščemo optimalne rešitve znotraj labirinta zakonodaje, ki nas bremeni z različnimi oblikami davkov in prispevkov. Ste že kdaj izračunali skozi koliko davčnih rešet je šel evro, ki je pristal v vaši denarnici? Verjemite, Slovenija ni davčni raj. Potrebe so velike, država pritiska, gospodarstvo pa je prisiljeno iskati vedno nove poti za preživetje in obstoj. Prav je, da plačujemo davke, imamo pa tudi pravico iskati optimalne možnosti za plačevanje davčnih bremen.

Za naročnike izvajamo davčne preglede v smislu preventivnega zagotavljanja pravilnosti obračunavanja in plačevanja vseh vrst davčnih obremenitev. Področja: DDV, Davek od dohodka, Obračun socialnih prispevkov, okoljske dajatve, stavbna zemljišča.

Planirate koliko bo davka konec poslovnega leta – pomagamo vam izdelati davčni predračun. Posebnosti DDV vas lahko pri davčnem pregledu stanejo celo premoženje – preverite nepremičninske in druge posebne posle iz vidika pravilnega postopanja pri obračunu ali odbitku DDV. Nevednost nas pri davkih ne reši odgovornosti za storjene napake!

 

 

POSLOVNO SVETOVANJE

 

Težave pri obvladovanju vseh predpisanih evidenc in vodenju dokumentacije – mi vam pomagamo postaviti sistem za enostavno in pregledno obvladovanje obveznih administrativnih bremen za podjetja in podjetnike.

Vaš čas je preveč dragocen, da bi ure izgubljali pri izvajanju neracionalnih opravil – preverimo organizacijo in potek dela – vedno so rezerve, ki prinašajo denar.

Potrebujete finančni vir, pa ne veste kako se lotiti zadeve – mi vam svetujemo in vas vodimo do pravih rešitev.

Razmišljate o novi investiciji pa niste prepričani če se splača – skupaj preverimo ekonomiko investicijske ideje in odločitev bo lažja.

Ustanavljate ali preoblikujete podjetje ali s.p. – svetujemo glede statusnih in poslovnih modelov za podjetja in podjetnike.

Nimate obveznih internih pravilnikov in aktov – svetujemo ali izdelamo interne pravilnike in akte skladno z zakonodajo.

 


 

Kaj vam še nudimo?

 

 • Celovite računovodske storitve (od A do Ž)
 • Celovite knjigovodske storitve
 • Davčno in individualno svetovanje za obstoječe stranke
 • Kadrovsko svetovanje (prijave, odjave, pogodbe, delovna dovoljenja)
 • Poslovno in individualno svetovanje
 • Možnost prevzema dokumentacije na sedežu podjetja stranke
 • Možnost izvajanja računovodstva na sedežu podjetja stranke
 • Pomoč in svetovanje pri ustanovitvi, preoblikovanju, pripojitvi in razdelitvi podjetij
 • Možnost elektronskega poslovanja (SAOP)
 • Možnost elektronskega bančništva (plačevanje in izdajanje računov preko vseh bančnih programov)

 

 

Sodelujemo predvsem z:

 

 • mikro, majhnimi privat podjetji (s.p.-ji, d.o.o.-ji)
 • ...

 

 

Področje delovanja:

 

Vse svoje storitve vam nudimo na področju celotne Slovenije.

 

Zakaj izbrati DOB  INŽENIRING d.o.o. ?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI

 

 

Telefonska št.: 059/045-740

E-mail naslov: info@dob.si

 

DOBRE REŠITVE Z VAMI DO URESNIČITVE VAŠIH VIZIJ IN CILJEV.

 

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke