Slovensko English Deutsch
Kontakt 0590 74 061 Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

Računovodski servis TEGMA, d.o.o. Grosuplje

Računovodski servis TEGMA, d.o.o. Grosuplje
KontaktRačunovodski servis TEGMA, d.o.o. Grosuplje
BREZJE PRI GROSUPLJEM 10
1290 GROSUPLJE
Kontakt01/786-0135
Kontakt040/629-427
Kontakt01/786-0130
Kontaktsuzana@tegma.si
Kontakt www.tegma.si
Davčna št.:SI85346411
Direktor:SUZANA ROZMAN - VODJA RAČUNOVODSKEGA SERVISA

 

 

Računovodski servis TEGMA, d.o.o

Edinstven in zanesljiv računovodski servis.

 

 

O NAS

 

 • Smo računovodski servis, kjer se ne boste počutili kot škatlica na tekočem traku.
 • Pri nas boste za svoj denar dobili kar se da največ.
 • Smo računovodstvo, ki vam bo vam znalo prisluhniti in poiskati najboljšo rešitev.
 • Ker vemo, da je vaš čas dragocen bomo pri vas z veseljem organizirali krogotok dokumentacije.

 

 

O podjetju

 

Nekateri partnerji nas spremljate že od leta 1992. Vemo, čez kakšne vse ovire smo se prebijali in se še prebijamo. To so resnično zlata vredne izkušnje. Neizmerno smo vam hvaležni zanje! Bili so trenutki s hudimi izzivi, ko so bile želje lastnika eno, zakonska določila pa drugo. Treba je bilo poiskati strokovno in utemeljeno rešitev. In tako smo skupaj rasli z roko v roki. Hvaležni smo vam, da ste nam zaupali takrat in nam zaupate še danes. Vi sami ste nas naučili, da s pravilnim pristopom k problemu to ni več problem. Bistvo vsake rešitve problema je najprej pogovor.

Če ustanavljate podjetje oziroma želite zamenjati računovodski servis, vam bomo z veseljem pomagali, se potrudili poiskati in tudi najti najbolj optimalno rešitev za vas!

 

 

»Eno je teorija, ki te jo uči šolski sistem. Praksa pa je nekaj drugega. Da združimo oboje skupaj, potrebujemo čas. Čas in voljo. Ljubezen do številk, do spoznanja, kakšno vsebino nosijo številke na papirju in v resnici. Danes od računovodstva pričakujemo dobro poznavanje računovodskih standardov. To je ključnega pomena. Zraven pa mora računovodja poznati tudi gospodarsko in davčno pravo ter ne nazadnje splošno kadrovsko politiko. To so zelo široka področja, ki pa se medsebojno prepletajo. Za piko na i pa biti računovodja še dober prijatelj z računalnikom.

Ljudje nismo številka, ki jo premetavamo po papirju. Zato se včasih prav nasmehnem, ko me kdo vpraša »koliko strank imate«? Vsako poslovanje subjekta je prigaran trud človeka za preživetje. In če bi bila vizija našega računovodskega servisa samo imeti stranke za večje število, verjamemo, da nekaterih od vas ne bi več bilo med nami.

Veseli smo, ko k dobrim rezultatom poslovanja stranke s servisom pripomoremo tudi sami. Iskrena hvala za vaše izkazano zaupanje. Še naprej se bomo trudili, da vaše zaupanje upravičimo in ga še nadgradimo.«

Suzana Rozman, vodja računovodskega servisa

 

 

VIZIJA

Naša vizija je dolgoročno in uspešno sodelovanje z našimi partnerji. Poslovni neuspeh svoje stranke štejemo tudi za lastni neuspeh. Ni zadostuje samo, da se vseskozi usposabljamo in stremimo k strokovnosti. Prizadevati si je treba tudi, da iz poslovnega odnosa seva pozitivna energija. Želimo biti prepoznavni po odzivni, strokovni in prijazni podpori svojim strankam. Da si znamo prisluhniti, ko je podjetje v težavah, in iskati rešitev, dokler je ne najdemo. Vedno je pot, samo pravo smer moramo izbrati. In nikakor ne obupati. Trudimo se stranki predstaviti informacije na njej razumljiv način.

 

 

POSLANSTVO

Računovodstvo nista samo obračun osebnih dohodkov in priprava bilance, temveč veliko več kot to. Računovodstvo se prepleta z mnogimi drugimi predpisi (s področja prava, kadrovske politike, davkov itd.). To je pogosto težko razumeti – skrbimo za pravilen nadzor in stranki uredimo potrebno dokumentacijo, s tem pa ji omogočimo brezskrbno poslovanje. Vsaki stranki se posvetimo v največji možni meri in z njo ravnamo tako, kot da je za nas ena in edina!

 

 

Želite izvedeti več?

 

 

OGLEJTE SI TUDI NAŠE REFERENCE.

 

 

Računovodske storitve

 

Računovodske in knjigovodske storitve

 • vodenje temeljnih poslovnih knjig (glavna knjiga, dnevnik glavne knjige itd. ) – knjigovodstvo
 • vodenje pomožnih poslovnih knjig (saldakonti) – knjigovodstvo
 • obračunavanje DDV-ja in oddaja obrazca DDV-O
 • obračunavanje plač, osebnih dohodkov in ostalih prejemkov, prispevkov, avtorskih honorarjev, podjemnih pogodb ter poročanje davčni upravi, AJPES-u ter ZPIZ-u o teh prejemkih
 • priprava in oddaja letne dohodnine, obrazca M4/M8
 • izdelava medletnih in zaključnih bilanc stanja ter izkazov poslovnega izida
 • izdelava zaključnih poročil (obračun davka od dohodkov pravnih oseb, obračun davka od dohodkov iz dejavnosti za samostojne podjetnike, bilanca stanja, izkaz poslovnega izida)
 • izpolnjevanje statističnih poročil za potrebe Statističnega urada RS
 • izdelava in izpolnjevanje poročil za potrebe AJPES-a
 • priprava opominov, obračunavanje zamudnih obresti in priprava obrazcev IOP vo
 • denje evidence osnovnih sredstev, obračunavanje amortizacije osnovnih sredstev
 • priprava podatkov in poročil za pridobitev bančnega kredita
 • druge računovodske storitve po dogovoru z naročnikom

 

Računovodsko svetovanje

 • svetovanje pri izbiri računovodskih usmeritev
 • svetovanje pri izdelavi zaključnega računa
 • svetovanje pri vodenju poslovnih knjig, notranjem poročanju in organizaciji računovodskega sistema
  svetovanje pri kalkulacijah proizvodnje
 • svetovanje pri računovodskem in finančnem načrtovanju, analiziranju in nadziranju
 • svetovanje pri organiziranju računovodske in finančne funkcije
 • svetovanje pri izdelavi računovodskih in finančnih aktov

 

 

Davčno in poslovno svetovanje

 

 • Obdavčitev fizičnih oseb z dohodnino
 • Obdavčitev pravnih oseb
 • Obdavčitev z davkom na dodano vrednost
 • Davčni skrbni pregled (due diligence)
 • Pregled ustreznosti transfernih cen
 • Zastopanje v davčnih inšpekcijskih postopkih
 • Poslovno in finančno svetovanje

 

 

Pravno svetovanje

 

 

V sodelovanju z odvetniško pisarno LMR d.o.o., v okviru katere delujejo odvetniki Uroš Leben, Uroš Miklič in Valentin Rozman, svojim poslovnim partnerjem zagotavljamo pravno svetovanje, zastopanje in strokovno pravno pomoč podjetjem ter fizičnim osebam na vseh pravnih področjih.

 

 

Elektronsko poslovanje

 

 

Podjetje pri svojem delu ne potrebuje samo računalniških zmožnosti za opravljanje operativnih nalog iz osnovne dejavnosti. Skorajda pri vsaki poslovni odločitvi potrebuje informacije in podatke glede poslovanja, pa tudi nasvete računovodij, davčnih strokovnjakov in drugih svetovalcev. Sistem e-računovodja omogoča, da do informacij dostopate v čim krajšem možnem času, še pomembnejše pa je, da so te informacije verodostojne.

Podjetje TEGMA je v razvoj usmerjen računovodski servis. V sodelovanju s podjetjem SAOP zagotavljamo zmogljiv računovodski program miniMAX.

Stranka ima na voljo hiter vpogled v zadnje dokumente in stanje poslovanja. Elektronska izmenjava podatkov in delo na daljavo premagata vse časovne in prostorske omejitve. Tako rekoč popolnoma brezpapirno e-računovodstvo zagotavlja preglednejši, sodoben in cenovno ugoden način vodenja računovodstva. Računovodstvo se tako lažje in hitreje vključuje v sprejemanje strateških poslovnih odločitev.

 

 

Zakaj izbrati Tegma d.o.o.?

 

 • PRILAGODLJIVOST - Prilagodljivost je ena ključnih prednosti našega podjetja. S stranko se vselej poistovetimo in njene težave rešujemo, kot bi bile naše lastne. Ključno pa je, da s skupnimi močmi VSELEJ poiščemo najprimernejšo rešitev!
 • AŽURNOST - Izjemen poudarek dajemo tudi ažurnosti. Stranko sprotno opozarjamo o nerešenih in odprtih zadevah ter poskrbimo, da je vse urejeno še pred rokom.
 • ODZIVNOST in DOSEGLJIVOST - V računovodskem servisu Tegma je stranka vselej na prvem mestu! Poskrbimo, da so vse zadeve opravljene v najkrajšem možnem času. Ker smo družinsko podjetje, smo za stranke dosegljivi praktično 24/7.
 • UPOŠTEVANJE ROKOV - Kar se dogovorimo, to tudi storimo. Vsi naši partnerji so pravočasno seznanjeni z novostmi, ki jih prinaša zakonodaja, prav tako so pravočasno obveščeni o vseh spremembah, ki se dogajajo.
 • DOLGOLETNE IZKUŠNJE - Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Na trgu smo prisotni že od leta 1992. Že od samega začetka smo zaljubljeni v številke. Številke in zadovoljne stranke seveda so to, kar nam vedno znova daje motivacijo in nas žene naprej!
 • RAZMERJE KAKOVOST - CENA - Omogočamo vam odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Delamo pošteno in se držimo dogovorov glede cene. Poštenost in korekten odnos je pot k dolgoročnemu uspešnemu sodelovanju z našimi partnerji!

 

  

Kako do nas?

 

 

STOPITE V STIK Z NAMI


 

Če želite o sodelovanju z nami izvedeti več podrobnosti, nas kontaktirajte na:

 

Telefonski št.: 01/786-0135, 040/629-427

E-mail naslov: suzana@tegma.si

Z veseljem vam bomo pomagali.

 

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke