Slovensko English Deutsch
Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

RAČUNOVODSKA HIŠA PRINA d.o.o.

RAČUNOVODSKA HIŠA PRINA d.o.o.
KontaktRAČUNOVODSKA HIŠA PRINA d.o.o.
Levarjeva ulica 10
1000 LJUBLJANA
Kontakt01/542-32-78
Kontakt041/530-886
Kontaktprimoz@racunovodstvo-prina.si nina@racunovodstvo-prina.si
Kontakt http://www.racunovodstvo-prina.si/
Davčna št.:SI81735090
Direktor:ZADNIK NINA, prokurist , GROBLAR PRIMOŽ, direktor

 

RAČUNOVODSKA HIŠA PRINA d.o.o.

OSTANEMO, VENDAR NE OBSTANEMO.

O nas

 

VEČ KOT RAČUNOVODJE

 

Smo ekipa strokovnjakov, ki vašemu podjetju trdno stoji ob strani s široko paleto storitev najvišje kakovosti. 

Ves čas sledimo svetovnim poslovnim novostim in tehnološkemu napredku. To potrjujejo naše unikatne storitve ter moderni sistem e-računovodstva in digitalne izmenjave dokumentov, ki omogoča 100% brezpapirno poslovanje.

Naša misija je nuditi visoko kvaliteto storitev in trdno stati ob strani vsem – od najmanjših do največjih.

Z dolgoletnimi izkušnjami in najmodernejšimi tehnologijami nudimo kvalitetne in cenovno dostopne storitve, ki presegajo meje klasičnih računovodstev.

 

 

ZAKAJ IZBRATI NAS?

 

Želja po lastnem računovodstvu, ki se je porodila pred 10+ leti, je predstavljala drugačno podjetje – računovodstvo, kjer je zadovoljstvo strank in zaposlenih ključnega pomena. Uspeli smo.

 

Naša misija

 

Svojim strankam vedno nudimo visoko kvaliteto storitev, ne glede na njihovo velikost. Zavedamo se, da so potrebe vsakega podjetja unikatne, zato se prilagajamo vsakemu posebej. S pomočjo najsodobnejših tehnologij in dolgoletnih izkušenj svojim strankam omogočamo 100% brezpapirno in izjemno optimizirano poslovanje.

 

Naša vizija

 

Še naprej bomo v koraku s časom, novimi zakoni in tehnologijami. Brezpapirno poslovanje želimo narediti še enostavnejše in postati zgled podjetjem, ki se zanj odločajo. Poslovne procese, interne in naših strank, želimo optimizirati še bolj in tako omogočiti odlične storitve še več podjetjem, ki z nami delijo naše vrednote.

 

 

Želite izvedeti več?

 


VSESTRANSKI IN STROKOVNI ŽE VEČ 10 LET. 

 

Storitve

 

 

 • RAČUNOVODSTVO - Opravljamo vse računovodske storitve, vključno s plačevanjem računov, poročanjem o dolžnikih in denarnem toku, v imenu svojih strank upravljamo z zapadlimi terjatvami in državnim ustanovam oddajamo vsa potrebna poročila.
 • DAVČNO SVETOVANJE - Preverjamo skladnost poslovanja z zakonom ter za svoje stranke iščemo najugodnejše rešitve. Izdelujemo kompleksna davčna mnenja in strankam predstavimo ugodne rešitve.
 • OBRAČUN PLAČ - Na podlagi podatkov o zaposlencih izdelamo plačilne liste, državnim inštitucijam oddamo potrebne obrazce in v dogovoru z delodajalci poskrbimo tudi za izplačilo. Vodimo tudi kadrovske evidence, delodajalce obveščamo o subvencijah in izdelujemo poljubne analize.
 • KNJIGOVODSTVO - Knjižimo vse oblike računov, izpiskov in drugih dokumentov ter svoje stranke aktivno spodbujamo k uporabi našega e-računovodstva, kjer knjigovodstvo v klasičnem pomenu besede sploh ni več potrebno.
 • PRAVNE STORITVE - V sodelovanju z odvetniškimi pisarnami svojim strankam svetujemo na področju gospodarskega in delovnega prava, pripravljamo pogodbe in izvajamo zastopanje v sodnih postopkih.
 • ADMINISTRATIVNE STORITVE - Svojim strankam sprostimo urnik tako, da v njihovem imenu izstavljamo predračune, avansne račune, račune, opomine, razne dopise, izpise, odločbe in preverjamo bonitete njihovih poslovnih partnerjev.

 

 

Zakaj izbrati nas?

 

 • UGODNI Z RAZLOGOM - Naši izpopolnjeni računovodski procesi so rezultat dolgoletnega razvoja in omogočajo, da vam lahko ponudimo vrhunske storitve po ugodnih cenah.
 • 100% BREZPAPIRNO - Vsi dokumenti so vedno dostopni, izmenjava hitra, varna in enostavna, originalna dokumentacija pa ostane pri vas.
 • VARNOST PODATKOV - Podatke varujemo pred naravnimi nesrečami, virusi in našo konkrenco z močnim šifriranjem, rednimi varnostnimi kopijami in video nadzorom.
 • REDNO IZOBRAŽEVANJE - Opravimo 3x več izobraževanj kot drugi, zato boste vedno na tekočem z zakonskimi spremembami, ki so pomembne za vaše podjetje.
 • UPORABNE ANALIZE - Na podlagi prilagodljivih računovodskih analiz vam svetujemo pri sprejemanju najboljših poslovnih odločitev.
 • MIR - V vašem imenu opravimo vse komunikacije s FURS-om, tako imate več časa, da počnete tisto, kar vas veseli.
 • VEDNO Z VAMI - Visoko usposobljeni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami brez težav dohajamo še tako hitro rastoča podjetja. 
 • VEDNO NASMEJANI - V naših pisarnah vas vedno pričaka topel nasmeh, ker smo zaposleni 50% manj obremenjeni kot drugje. 

 

 

Mnenja strank:

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

 

Telefonski št.: 01/542-32-78, 041/530-886

E-mail naslova: primoz@racunovodstvo-prina.si, nina@racunovodstvo-prina.si

 

NAVDUŠENI? Z VESELJEM BI DELALI Z VAMI!

Povejte nam, kakšne so potrebe vašega podjetja in dovolite – naj vam predstavimo, kako vam lahko pomagamo. 

 

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke