Slovensko English Deutsch
Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

BIRO BONUS, računovodsko podjetje d.o.o.

BIRO BONUS, računovodsko podjetje d.o.o.
KontaktBIRO BONUS, računovodsko podjetje d.o.o.
Leskoškova cesta 9E 1000 Ljubljana, P.E.Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Kontakt01/24-44-400
Kontakt07/39-30-960
Kontaktmarija.tomc.muc@biro-bonus.si
Kontakt http://racunovodstvo-bonus.si
Davčna št.:SI21914877
Direktor:TOMC MUC MARIJA

 

 

BIRO BONUS, računovodsko podjetje d.o.o.  

Zaupajte nam, saj je vaše premoženje preveč dragoceno, da bi ga zaupali komerkoli!

 

 

O podjetju

 

Računovodsko podjetje Biro BONUS je bilo ustanovljeno v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja. Rasli in razvijali smo se skupaj z rastjo podjetništva na Slovenskem. Postali smo uporabniki in razvijalci sodobne informacijske tehnologije in nosilci sodobnih metod v računovodstvu. Vseskozi smo skrbeli tudi za razvoj in strokovno rast zaposlenih, ter prispevali k dvigu podjetniške kulture v državi.

Danes je računovodstvo Biro BONUS eno vodilnih računovodskih podjetij v Sloveniji. Zadovoljne in uspešne stranke so nam zagotovilo, da smo na pravi poti, in hkrati obveza, da vztrajamo pri svoji zavezi k strokovnosti, kakovosti in etičnemu ravnanju.

 

 

Pohvalimo se lahko s prestižnim nazivom Naj računovodski servis 2014 – računovodstvo Biro Bonus v kategoriji VELIKIH.

Računovodstvo Biro Bonus - naj računovodski servis 2014, veliki

Računovodski servis Biro BONUS d.o.o. je podjetje z 23-letno tradicijo, ki ga po mnenju strokovne komisije odlikujejo:

 

 • celovitost in širok spekter storitev, z možnostjo klasičnega, elektronskega ali brezpapirnega poslovanja,
 • visoko izobražen kader,
 • v celoti podprto elektronsko poslovanje in revizijska sled,
 • visoka strokovnost in stalna skrb za stranke,
 • odlična organizacijska klima, brez fluktuacije zaposlenih.

 

 

Lokacija ni ovira

 

Delujemo na dveh lokacijah; v Ljubljani (Leskoškova 9/E, Ljubljana), ter v Novem mestu (Kočevarjeva 1, Novo mesto). S pomočjo sodobnih komunikacijskih poti smo presegli geografske omejitve. Z uporabo elektronskega in brezpapirnega računovodstva lahko v vsakem trenutku pridemo v vašo pisarno.

 

 

Strokovnjaki za vaše premoženje

 

Računovodsvo Biro Bonus zaposluje več kot dvajset visoko usposobljenih in odgovornih ljudi, ki strokovno in vestno skrbijo za računovodsko in davčno plat poslovanja svojih strank in bdijo nad njihovim premoženjem. Uspeli smo združiti energijo in iniciativnost mladosti z izkušnjami in preudarnostjo zrelejših let. Strankam tako ponujamo najsodobnejše oblike računovodenja in hkrati ohranjamo najvišjo stopnjo varnosti ter zanesljivosti.

 

 

Individualni pristop

 

Razdeljeni smo v majhne skupine, na čelu katere je računovodkinja. Skupina dveh do treh zaposlenih tvori celoto, ki v celoti obvladuje odnose s stranko. Zagotavljamo individualen pristop in celostno obvladovanje posamezne stranke, saj skupina podrobno pozna poslovanje podjetja. Hkrati pa smo veliki, zato zmoremo reševati tudi velika vprašanja in probleme, ki zahtevajo projektni pristop.

 

Pri nas ste na varnem

 

Varnost vašega premoženja, ki jo napačne računovodske ali davčne informacije ali odločitve lahko velikokrat zamajejo, je za nas na prvem mestu. Zagotavljamo vam maksimalno stopnjo strokovnosti in vestnosti, poleg tega pa redno vzdržujemo tudi zavarovanje za primer škodnega delovanja.

Kakovost je naša stalna skrb, že več kot deset let delujemo v sistemu ISO STANDARDA 9001.

 

Želite izvedeti več?

 

 

Vizija podjetja

 

V računovodskem servisu Biro Bonus želimo združiti znanje, sposobnost in ustvarjalnost ljudi in sodobno tehnologijo ter ustvariti dolgoročna partnerska razmerja, ki bodo temeljila na medsebojnem spoštovanju in zaupanju.

Postati želimo varuhi premoženja svojih strank in hkrati gonilna sila razvoja. Našo skrb in razvoj zato usmerjamo k neprestanemu izboljševanju kakovosti. Postati želimo nosilec novih idej in pristopov v računovodstvu ter z maksimalnim izkoriščanjem možnosti sodobne tehnologije ob neprestani skrbi za obvladovanje tveganj nuditi zanesljive in strokovne računovodske in davčne storitve.

Ustvarjati želimo varna, stabilna in dinamična delovna mesta in skrbeti za strokovno in osebnostno rast naših sodelavcev in poslovnih partnerjev.

Biti hočemo družbeno odgovorno podjetje, ki prispeva k rasti in razvoju regije in hkrati izraža neprestano skrb za ohranjanje okolja.

 

 

Kakovost

 

Vzdrževanje in neprestano izboljševanje sistema kakovosti je ena temeljnih zavez našega podjetja.

K skrbi za kakovostno, profesionalno in ažurno izvajanje storitev podjetje zavezuje njegovo visoko pozicioniranje na trgu, zadovoljstvo in zvestoba naših strank, ugled v strokovnih združenjih in lastna osebnostna rast ter motivacija slehernega zaposlenega. Za ustvarjanje pogojev za takšno delovanje in ukrepanje je odgovorno najvišje vodstvo podjetja, ki mora zagotoviti pogoje za izboljševanje sistema in politike kakovosti na eni strani ter ustrezno motivacijo, zavezo in seznanjanje vseh zaposlenih na drugi. Zavedamo se, da izboljševanje kakovosti ni mogoče brez ustrezno vzpostavljenega sistema, kakor tudi ne brez ustrezno motiviranih in usposobljenih ljudi.

 

 

Vodstvo podjetja določa osnovne usmeritve kakovosti, skrbi za obveščanje zaposlenih in postavlja osnovni okvir za določanje in pregledovanje ciljev. Vsi zaposleni pa iščejo novih zamisli in možnosti za izboljšanje medsebojnih vezi tako v podjetju kakor tudi v sodelovanju s strankami, preprečujejo in odpravljajo napake, izboljšujejo postopke in organizacijo.

 

 

Vodstvo podjetja se zavezuje tudi k pripravi registra tveganj, s katerim bi predvideli vse možne negativne odklone znotraj organizacije in zunaj nje. Na ta način želimo v naprej prepoznati mesta tveganj in krizne situacije ter predvideti ustrezne postopke ravnanja.
Končni cilj zagotavljanja in stremenja h kakovosti v našem podjetju je zadovoljstvo naših strank, dobaviteljev, okolja, lastnikov, predvsem pa zadovoljstvo in osebnostna rast vsakega zaposlenega. Ustvarjamo okolje, v katerem bo vsak zaposleni prepoznaval svojo vlogo, odgovornost in doprinos k ugledu, uspehu in kakovosti svojega podjetja.

 

Zaposleni

 

Zavedamo se, da uspešno podjetje naredijo uspešni, motivirani in zadovoljni zaposleni. Skrb za njihovo dobro počutje, osebnostno in strokovno rast je naša stalna naloga.

 

Znanje

 

Zaposleni v našem računovodskem servisu imajo VI, VII ali VIII stopnjo izobrazbe ekonomskih  smeri ter mnoga specializirana znanja. Želimo neprestano rasti na vseh področjih, zato so nekateri naši zaposleni pridobili certifikate preizkušeni računovodja in preizkušeni davčnik pri Slovenskem inštitutu za revizijo in naziv strokovni vodja računovodskega servisa pri Zbornici računovodskih servisov.

Z veseljem povemo, da sodimo med učeče se organizacije, saj skrbimo za interna izobraževanja, kot tudi izobraževanja pri strokovno izobraževalnih ustanovah.

Interna izobraževanja potekajo v naši lastni učilnici z namenom prenosa znanja posameznika na vse zaposlene v podjetju. Zunanja znanja pa pridobivamo na seminarjih, delavnicah in visoko strokovnih ustanovah.

 

 

Oglejte si celotno predstavitev naših zaposlenih.

 

Storitve

 

Računovodski servis Biro Bonus strokovno in odgovorno obravnava vaše poslovne dogodke in vam pomaga sprejeti dobre poslovne odločitve. V našem računovodstvu izvajamo:

 

Klasično računovodstvo

 

Klasično računovodstvo je primerno za tiste, ki vam elektronske poti niso blizu, potrebujete pa zanesljiv računovodski servis, ki bo skrbno preverjal in knjižil vaše listine ter poslovne dogodke.

V računovodski servis redno prinašate listine, računovodje pa jih pregledajo in poknjižijo poslovne dogodke.

Vaša računovodkinja bo odgovorno in ažurno poknjižila vaše dokumente, iz njih izluščila kakovostne računovodske informacije in izdelala poročila. Svetovala vam bo, kako lahko izboljšate svoje poslovanje, in skrbela, da ne boste prišli navzkriž z zakonom.

 

klasicno racunovodstvo

 

Klasično računovodstvo – 3 razlogi za izbiro

 

 1. Preglednost: poskrbimo za urejene poslovne knjige in dokumentacijo, pripravimo pa tudi pravilnik o računovodstvu, ki ga potrebuje vsako podjetje;
 2. Preprostost: ni se vam treba ukvarjati z novimi tehnologijami in računovodsko programsko opremo;
 3. Skrb za uspeh: naši strokovnjaki vam bodo svetovali, kako izboljšati poslovanje in se izogniti pastem.

 

Menjava računovodskega servisa

 

Naš cilj je, da vaš prehod k našemu računovodskemu servisu poteka povsem gladko. Večino dejavnosti opravimo sami. Dogovorimo se, katere dokumente nam boste posredovali, potem pa uredimo dokumentacijo iz preteklosti in nadaljujemo tam, kjer je prejšnji računovodja končal.

Za vas se spremeni le lokacija, na katero dostavljate računovodske dokumente. Glede na vašo lokacijo vas bomo usmerili v naše poslovne prostore v Novem mestu ali Ljubljani.

 

 

Brezpapirno računovodstvo

 

Skrivnost uspešnega poslovanja in visoke dodane vrednosti je v optimizaciji delovnih procesov. Brezpapirno računovodstvo vam omogoči ravno to.

 

Brezpapirno računovodstvo – konec arhivov

 

Vse pomembne poslovne informacije so vam dostopne z nekaj kliki. Na enem zaslonu imate odprt računovodski program, na drugem pa odpirate s tem povezane dokumente: račune, ponudbe ipd. Z brezpapirnim računovodstvom se znebite brskanja po arhivih in najdete čas za naloge, ki prinašajo višjo dodano vrednost.

 

Brezpapirno računovodstvo je po meri izdelana programska oprema za podjetja z lastnim računovodstvom, računovodske servise in seveda vse, ki ste opravljanje računovodskih storitev zaupali nam. Omogoča elektronsko arhiviranje dokumentov in tako nadomešča arhive papirnatih dokumentov, ki pomenijo zamudno in potratno vzdrževanje ter uporabo.

 

brezpapirno-racunovodstvo

Slika prikazuje pogled na zaslon računalnika ob uporabi programske opreme, ki omogoča izvajanje elektronskega in brezpapirnega računovodstva…

 

5 razlogov zakaj brezpapirno računovodstvo

 

1. Več časa za opravljanje dela z višjo dodano vrednostjo,
2. Brezhibno urejene poslovne knjige in pravilnik o računovodstvu,
3. Popoln pregled nad lastnim poslovanjem,
4. Takojšen dostop do dokumentov, revizij, analiz in poročil, kjerkoli in kadarkoli,
5. Manj stroškov s hrambo in urejanjem fizičnih dokumentov.

 

 

Elektronsko računovodstvo

 

Elektronsko računovodstvo vam prinaša dvojno korist: za vas skrbijo računovodski strokovnjaki, hkrati pa imate popoln nadzor nad svojimi poslovnimi procesi.

 

Elektronsko računovodstvo – 5 razlogov za izbiro

 

 1. Pravočasnost: Poročila in podatki so vam dostopni kadarkoli, računovodstvo pa je hitrejše.
 2. Prihranek: Znižate strošek delovne sile, saj lahko namesto računovodje za vnos podatkov skrbi nekdo, ki opravlja tudi druga dela.
 3. Preglednost: Poskrbimo za urejeno dokumentacijo in za pravilnik o računovodstvu, ki ga potrebuje vsako podjetje.
 4. Varnost: Pri dvojnem vnašanju ali samostojnem računovodstvu se hitro zgodi napaka, ki vam nakoplje finančno izgubo ali težave z inšpekcijo. Elektronsko računovodstvo poskrbi, da je vaše poslovanje zakonito, hkrati pa čim bolj uspešno.
 5. Brezskrbnost: Verjamemo v kakovost svojega dela, zato tudi prevzamemo odgovornost za vaše podatke.

 

 

Davčno varstvo

 

V računovodskem servisu Biro BONUS poskrbimo, da zaradi nepoznavanja zakonodaje ne bi sprejeli odločitve, ki bi pomenila kršitev zakonskih obveznosti. Hkrati si prizadevamo za davčno optimizacijo, da vas davki ne bi obremenili bolj, kot je to res nujno potrebno. Obe smernici sta vključeni v sistem davčnega varstva.

Davčno varstvo:

 

 • Izdelujemo vse potrebne davčne obračune in napovedi za vaše podjetje in jih oddajamo na e-davke,
 • Zastopamo vas v primerih davčne inšpekcije,
 • Svetujemo vam na področju davka na dodano vrednost pri notranjih in mednarodnih transakcijah,
 • Svetujemo pri optimizaciji davka od dohodkov pravnih oseb in dohodnine.
 • Pripravljamo obračune prejemkov fizičnih oseb (npr. plače, pogodbe o delu, avtorske pogodbe, najemne pogodbe…) ter poskrbimo za njihovo davčno obravnavo
 • Svetujemo in izdelujemo davčne obračune tudi za vse ostale davke, prispevke in takse.

 

 

Tako med zastopanjem pri državnih organih kot tudi sicer prevzemamo odgovornost za vaše davčne podatke in izkaze. Na stres in skrbi v zvezi z davki pozabite!

Vaše finančno poslovanje vedno obravnavamo analitično in celostno. Davčno svetovanje vam zato nudimo samostojno ali v okviru elektronskega računovodstva, klasičnega računovodstva in brezpapirnega računovodstva.

 

Kaj še nudimo v okviru davčnega varstva:

 

 • Samostojno izdelujemo vse potrebne davčne in poslovne obračune in jih predlagamo ustreznim davčnim organom. Za njihovo pravočasnost in verodostojnost smo odgovorni mi!
 • Za primer škodnega delovanja imamo sklenjeno zavarovanje.
 • V pogodbi, ki jo sklenemo z vami, so jasno razmejene obveznosti in odgovornosti. Za verodostojnost in pravočasnost računovodskih in davčnih opravil smo odgovorni mi!

 

 

Izobraževanja

 

Udeležite se izobraževanj računovodskega servisa Biro BONUS in se naučite obvladovati svoje računovodske informacije, se poučite o davkih in financah ter se naučite uporabljati programsko opremo.

 

Tečaji uporabe programa Pantheon

 

Znanje, ki ga pridobite na tečaju, vam omogoča uvedbo sistema elektronskega računovodstva ali brezpapirnega računovodstva v vaše podjetje.

Vsebino tečaja prilagodimo vašemu predznanju in potrebam. Skupaj ugotovimo, ali bi bilo za vas primernejše skupinsko ali individualno izobraževanje:
Skupinska izobraževanja vam na pregleden način podajo znanje o osnovah uporabe Pantheona: izdajanju računov, vnosu prejetih računov, vodenju zalog in drugih tipičnih nalogah.
Individualna izobraževanja so namenjena tistim, ki imate specifične zahteve ali pa veliko predznanja, ki ga dopolnimo z nasveti in predlogi za optimiziranje dela.

 

 

Želite izvedeti več ...

 

Kaj pravijo drugi o nas?

 

 

Oglejte si še preostale naše odlične REFERENCE.

 

Stopite v stik z nami!

 

 

Telefonski številki: 01/24-44-40007/39-30-960

E-Mail: marija.tomc.muc@biro-bonus.si

 

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo pomagali!

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke