Slovensko English Deutsch
Iščete zanesljiv računovodski servis? Iščete zanesljiv računovodski servis?
Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe! Izpolnite povpraševanje in počakajte na ponudbe
Oddaj
povpraševanje
najdi

(B) AMBICIJ RAČUNOVODSTVO in AMBICIJ AKADEMIJA, Ljubljana

(B) AMBICIJ RAČUNOVODSTVO in AMBICIJ AKADEMIJA, Ljubljana
Kontakt(B) AMBICIJ RAČUNOVODSTVO in AMBICIJ AKADEMIJA, Ljubljana
ZABORŠT PRI DOLU 76, DOL PRI LJUBLJANI (1262), P.E. STEGNE 21C
1000 LJUBLJANA
Kontakt041/887-186
Kontaktinfo@ambicij.si
Kontakt www.ambicij.si
Kontakt www.tecajracunovodstva.siwww.racunovodskitecaji.eu
Davčna št.:SI75879964
Direktor:NATAŠA ROSENSTEIN

 

Podjetje AMBICIJ ima dve prepoznavni blagovni znamki, to sta AMBICIJ akademija in AMBICIJ računovodstvo. Izobraževanja (seminarje, delavnice, tečaje) izvajamo v okviru AMBICIJ akademije. Računovodski servis pa v okviru AMBICIJ računovodstva.

S tem zadovljimo tako tiste, ki iščete računovodski servis kot tudi tiste, ki si želite znanje s področja računovodstva pridobiti ali poglobiti.

Naš tim sodelavcev sestavljajo ambiciozni in visoko izobraženi ter kompetentni strokovnjaki. Prav vsi so računovodje, prihajamo iz prakse in znanje ter izkušnje uspešno prenašamo na svoje stranke.

V podjetju smo prepričani, da je znanje naše glavno orodje za doseganje zastavljenih ciljev, zato tudi sami delujemo po načelu slogana podjetja "Znanje za uspeh, rast in razvoj!" ter nenehno pridobivamo nova in aktualna znanja.

 

AMBICIJ akademija in AMBICIJ računovodstvo

(seminarji - tečaji - delavnice ter računovodstvo za podjetja)

 

1) AMBICIJ akademija (www.ambicij.si)

 

V okviru AMBICIJ akademije vam nudimo računovodska in davčna izobraževanja za začetnike kot tudi za tiste, ki želite utrditi in poglobiti svoje znanje.  Prav tako nudimo individualna izobraževanja/mentorstvo.

 

V AMBICIJ akademiji že vse od leta 2008 razvijamo in izvajamo razne praktične tečaje in seminarje.

 

Opažamo, da je v množici ponudbe na trgu ravno začetnikom najtežje poiskati kakovostno praktično izobraževanje, kjer preko praktičnih primerov in knjiženja v programu spoznajo tudi vso zakonodajo in pravila, ki jih morajo upoštevati pri delu. Torej, v kolikor ste začetnik in iščete praktično izobraževanje, kjer se boste naučili knjiženja v računovodskem programu, teorijo in zakonodajo pa naučili na primerih iz prakse, potem je naša Šola/tečaj RAČUNOVODSTVA s knjiženjem na računalniku- za začetnike in osebe z osnovnim predznanjem (NPK računovodja/knjigovodja) prava izbira. 

 

Izobraževanje je bogato s podatki , ter vsebuje veliko ur praktičnega dela in bogatih informacij iz prakse, saj bodo z vami predavatelji/računovodje ki se vsakodnevno srečujejo s praktičnimi primeri. Posebne predizobrazbe in izkušenj ne potrebujete. 

 

ZELO POMEMBNO: kasneje vam nudmo tudi individualne inštrukcije/svetovanja – več vam je na voljo na www.ambicij.si!

 

Seveda imamo zelo razdelane in dodelane tudi pogobljene seminarje, delavnice in tečaje s področja računovodstva in davkov. Ta izobraževanja so namenjena vsem, ki že imate predznanje in želite poglobiti in osvežiti svoje znanje, ter si želite predavatelje iz prakse. Vabljeni npr. v Šolo/tečaj POGLOBLJENEGA RAČUNOVODSTVA PO NOVIH SRS, Excel za računovodje in knjigovodje, Poglobljeno branje in analiza bilanc, DAVEK OD DOHODKOV PRAVNIH OSEB (DDPO): Razumevanje obdavčitve pravnih oseb in samostojnih podjetnikov, ter optimizacija davčnih obveznosti in DAVČNI OBRAČUN, ipd...

 

Več na www.ambicij.si !

 

 

2) AMBICIJ računovodstvo (www.ambicij.si)

 

Računovodski servis vodimo v okviru AMBICIJ računovodstva. Za nas je značilno:

  • da smo ugoden, prijazen, strokoven in fleksibilen računovodski servis
  • pri nas ste več kot le "številka"
  • nizki mesečni pavšali
  • brez skritih stroškov
  • preverite našo ponudbo na www.ambicij.si

 

Urejeno vodenje računovodstva in knjigovodstva sta bistveni zahtevi in potrebi sodobnih podjetij, zato vam v AMBICIJ računovodstvu zagotavljamo kakovostne in cenovno dostopne računovodske storitve za podjetnike in podjetja.

 

Računovodske storitve nudimo vsem, ki potrebujejo celovito podporo računovodskega servisa in tudi tistim, ki potrebujejo le posamezne računovodske storitve (npr. obračun plač, izdelava medletnih in letnih poročil/bilance…). Naše storitve so na voljo tudi tistim, ki želijo samostojno voditi računovodstvo vendar pa v začetni fazi potrebujejo strokovno pomoč oz. podporo računovodje.

 

AMBICIJ računovodstvo je manjši računovodski servis kar nam omogoča veliko fleksibilnost in predvsem osebni odnos do vseh naših strank, s katerimi gradimo dolgoročno sodelovanje. Zagotavljamo vam:

 

  • individualen pristop,
  • rešitve po meri,
  • diskretnost/varovanje podatkov,
  • ažurnost in odzivnost,
  • fleksibilnost in seveda strokovnost.

 

V kolikor želite zamenjati računovodstvo med letom to v AMBICIJ računovodstvu naredimo enostavno in brezplačno!

 

 

Oglejte si našo ponudbo (tukaj) ali oddajte povpraševanje.

 

računovodstvo ddv seminarji izobraževanja davki računovodstvo finance

Želite predstaviti svoj računovodski servis?

Pošljite podatke